info@loodgieteramstelveen.com

Verstoppingen

Verstoppingen in de keuken:

Een verstopping in de keukenafvoer komt wel eens vaker voor. De diameter van de keuken afvoer is vaak minder groot dan die van bijvoorbeeld het toilet, waardoor er sneller een verstopping ontstaat. Als de afvoer van het water van uw afwasmachine op dezelfde afvoer zit als bijvoorbeeld uw gootsteen, kunnen er snel problemen in de afvoer ontstaan. Bij het verwijderen van een verstopping maken wij gebruik van een hogedruktechniek. Het totaal verwijderen of eventueel vervangen van de afvoer, is een oplossing waar wij pas later voor kiezen. Dit mbt tot de kosten en overlast die daarmee gepaard gaan. Uiteraard bieden wij ten allen tijde een doeltreffende oplossing en werken wij altijd in overleg met u, de opdrachtgever.

Verstoppingen in de badkamer:

Verstoppingen in de afvoer van de douche of het bad zijn doorgaans het gevolg van een ophoping van zeep, haar en vetten. Het volledig voorkomen van dit soort verstoppingen is zo goed als onmogelijk. Gelukkig is het ontstoppen van een verstopte badkamer afvoer een relatief eenvoudige klus. Hierbij maken wij gebruik van moderne en doeltreffende technieken waaronder een vacuüm systeem.

Verstoppingen van het toilet:

Verstoppingen in de afvoer van een toilet kunnen ontstaan door de aanwezigheid van een teveel aan papier of materialen die niet thuis horen in de toilet afvoer. Niets is zo vervelend als een verstopt toilet. Wij zijn snel ter plekke en bieden een snelle en doeltreffende oplossing. Hierbij maken wij gebruik van verschillende technieken en hulpmiddelen zoals een camera en hoge druk slangen.

>> Terug naar de loodgieter Amstelveen homepage.