info@loodgieteramstelveen.com

Reviews

Loodgieter Amstelveen heeft al veel tevreden klanten, sommigen van deze waren zo vriendelijk hun ervaringen te delen.
Pieter Puk: “Mijn vrouw had abusievelijk iets in de wc laten vallen en doorgespoeld. Daarbij brak de leiding open, waardoor de inhoud van het riool via ons toilet naar buiten kwam. De lucht was niet te harden en de waterschade was hoger dan me lief was. Ik was de wanhoop nabij, maar gelukkig waren 2 van jullie loodgieters snel ter plekke. Dankzij jullie snelle optreden was het probleem gelukkig zeer snel verholpen. De tampons bewaart mijn vrouw tegenwoordig in een laatje.”

Roderick van Appelstellinchem tot Coudewater: “Ik wilde graag een zwembad aanleggen in de zuidelijke helft van mijn achtertuin. Het moest een magnifiek bassin worden. Helaas beschikte ik zelf niet over de knowhow om gewapend met schep en tegels het zwembad aan te leggen. Gelukkig hebben jullie meer verstand van zaken en waren de werkzaamheden binnen een maand voltooid en kon ik genieten van het zwembad in mijn achtertuin. Mijn dank gaat uit naar naar jullie allemaal.”

Sjoerd Lollenaer: “Ik werk op een basisschool waarbij de kinderen het leuk vinden om allerlei rotzooi door de wc te spoelen. Elke maand moeten wij de loodgieter weer laten komen. We hebben gelukkig met de jongens van Loodgieter Amstelveen een abonnement kunnen afsluiten, waardoor wij voor een zeer schappelijke prijs de sanitaire faciliteiten van onze basisschool op een acceptabel niveau kunnen houden. Fantastisch, Loodgieter Amstelveen!”

Anouar Al-Quadr El Mizouni: “Het badputje was verstopt. Nu doet ie het weer. Daar ben ik Loodgieter Amstelveen dankbaar voor.”

Lieke Leckerbeck: “Ik kan de jongens van Loodgieter Amstelveen van harte aanraden aan iedereen die in de regio Amstelveen op zoek is naar een goede loodgieter. Ik heb nu twee keer gebruik gemaakt van hun diensten en daar geen enkele spijt van gehad.”
Wij bedanken deze klanten voor hun reviews, een eigen review insturen kan ook altijd!