info@loodgieteramstelveen.com

Lekkages

Lekkages zijn helaas een veel voorkomend probleem in Amstelveen. Lekkages komen ook altijd op een ongelegen moment en u wil snel actie. U zit niet te wachten op een loodgieter die een week na datum komt opdagen om eens te komen kijken naar de lekkage. U wilt actie en u wilt die actie NU!!
Ons ervaren team van in totaal 16 full time loodgieters is in staat om eventuele lekkages in uw woning of kantoor snel op te sporen en te repareren. Ook komen we meteen voorrijden mbt gas- en CV-lekkages. Wij hebben ons team zo georganiseerd dat we u 24/7 u van dienst kunnen zijn en ook in de weekenden!! Wij werken met geavanceerde meetapparatuur, waarmee we veel sneller en makkelijker de oorzaak van de lekkage kunnen opsporen en de schade minimaliseren.

De type lakkages die vaak voorkomen, zijn:

Gesprongen of bevroren waterleidingen.
Water lekkage is bij verre de grootste schade post van huiseigenaren en de verzekeraars. Onze loodgieters geven spoed gevallen altijd voorrang en zijn heel altijd snel ter plekke om u van dienst te zijn.

Keuken lekkage
Druppelt de keukenkraan? Lekt de zwanenhals of keukenboiler? Lekkages onder de gootsteen zijn de meest voorkomende lekkages. Keukens zijn natuurlijk erg onderhavig aan het frequente gebruik van water is het niet meer dan normaal dat hier ook de meeste lekkages voorkomen. Onze loodgieters zijn zeer ervaren in het verhelpen van deze keuken lekkages.

Ondergelopen kelder/ souterrain
Een stevige regen bui of een verstopping van het hoofdriool, kan een flinke overstroming of lekkage veroorzaken. De grote hoeveelheid water die in één keer moet worden verwerkt veroorzaakt een waterdruk in de afvoer of riolering en veroorzaakt lekkages of overstromingen. Onze loodgieters kunnen uw kelder of souterrain leegzuigen en de lekkage of verstopping tegelijkertijd repareren of verhelpen.

Gaslekkage
U ruikt gas, de gasrekening is buitensporig hoog of de energieleverancier heeft een drukverlies geconstateerd? Dan heeft u mogelijk te maken met een gas lek. Gas lekken vragen om acute aandacht. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf en wij kunnen snel ter plekke zijn om u te assisteren met uw gaslekkage.

Daklekkage
Een lekkend dak boven uw hoofd? Onze dakdekkers kunnen elk lek traceren en weer repareren. Ook voor al uw lood- en zinkwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

>> Terug naar de loodgieter Amstelveen homepage.